domotica

Domotica en gebouwautomatisering.

Door domotica of gebouwautomatisering de kwaliteit van wonen en werken verbeterd !

Door het geïntegreerd toepassen van technologie en diensten kan de kwaliteit van leven, wonen en werken worden verbeterd. Domotica betreft alle elektronische toepassingen in een woning of gebouw om functies te besturen zoals bijvoorbeeld de verwarming, de zonwering, de verlichting, etc, én om allerlei diensten te gebruiken zoals bijvoorbeeld alarmeren, televisie kijken, etc. De mensen die voor Besturingen.com een installatie ontwerpen, programmeren en in bedrijfstellen hebben jaren lange ervaring op het gebied van huis en gebouw automatisering, en hebben door de jaren heen dan ook een indrukwekkende lijst van referenties opgebouwd.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek en weten zeker dat er tussen deze referenties wel een project zit wat u kent. Wij denken niet alleen vanuit de techniek maar juist vanuit de gebruikers vraag en ontwikkelen dan ook desnoods voor u een systeem op maat. Wij zijn merk onafhankelijk en kunnen dan ook uit een ruim pakket van leveranciers en systemen putten. Uiteraard zijn wij ook bekend met diverse standaards zoals bijvoorbeeld EIB / KNX en maken wij koppelingen tussen regeltechniek en gebouw automatisering mogelijk.

Bij ons staan er expres geen voorbeeld installatie of producten op de site aangezien ieder project unieke wensen heeft en dus ook een unieke aanpak nodig heeft.

 

Gaat u binnenkort een huis of een gebouw (ver)bouwen maak dan eens vrijblijvend een afspraak om de vele mogelijkheden bij ons te bespreken.

 

Stuurt u even een mail naar info@besturingen.com en vermeld daarin uw telefoonnummer, wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een afspraak.