milieu en duurzaam

Duurzaam en milieu.

Besturingen.com en de voordelen voor het milieu.

 

 

 

 

 

 

Duurzaamheid, groen en milieu zijn woorden die in veel folders en andere reclame-uitingen van bedrijven naar voren komen. De verantwoording voor het milieu is iets wat ons allemaal aangaat. Aandeelhouders, klanten, werknemers, de overheid en milieu-organisaties hechten belang aan de houding en de activiteiten van een organisatie.

Reparatie en hergebruik van onderdelen heeft een positieve invloed op het milieu en kan de levenscyclus van elektrotechnische, besturingstechnische en regeltechnische installaties en daardoor indirect een gehele installatie of de levensduur van een machine verlengen!

Vaak worden besturingsonderdelen maar 5 jaar door de leverancier geproduceerd en ondersteund. In deze producten zit vaak voor u op maat geschreven software en bij vervanging van een nieuwere type moet de software en/of de installatie worden aangepast, met uiteraard alle bijbehorende kosten.

Het repareren of een gebruikte vervanger aanschaffen is vaak goedkoper dan een nieuw onderdeel en u bespaart hierdoor ook nog het milieu.

Als er een onderdeel kapot gaat, heeft men in veel gevallen maar één reserve onderdeel op de plank liggen. Koop niet direct een nieuwe, maar kijk bij onze gebruikte onderdelen of stuur uw onderdeel naar ons op, in veel gevallen geven wij van tevoren een prijs op en krijgt u op de reparatie 6 maanden garantie. Op deze manier draagt u mee aan een beter milieu en u bespaart nog geld ook.

Ook in onze eigen bedrijfsvoering letten wij op het milieu. Wij proberen zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal te hergebruiken en door middel van zonne panelen voorzien wij voor 95% in onze eigen stroom behoefte. Hieronder ziet u een foto van onze zonnepanelen bij ons op het dak.