Gebruikte plc componenten

Hier vindt u gebruikte plc componenten van diverse merken. Wij bieden ook een reparatie service voor diverse PLC merken onderdelen. In veel gevallen krijgt u vooraf een prijs op en geven wij op de reparatie 6 maanden garantie. Zie ook ons aanbod met nieuwe besturingstechniek

in dit gedeelte van de webshop staan gebruikte PLC materialen. PLC is de afkorting van Programmable logic controller oftewel een programmeerbare logische sturing.
Wij zijn gespecialiseerd in uitlopende en nog moeilijk verkrijgbare IndustriĆ«le automatisering en besturingstechniek. Hier kunt u van vele merken gebruikte PLC in en uitgangs kaarten, CPU's, racks enzovoorts vinden. Lang niet alles wat wij kunnen leveren vindt u in onze webshop, zit de gebruikte plc, module of kaart of wat u zoekt er niet tussen bel ons of stuur ons even een mailtje. Kijk ook eens bij de nieuwe plc onderdelen in onze webshop. Wij bieden ook een reparatie service voor vele merken zoals onder andere Simatic SIemens, Allen-bradley, Schneider Electric, Omron, Mitsubishi, B&R, ABB enz. Wij zijn sinds 2007 de online specialist in tweedehands, gebruikte en nieuwe besturingstechniek en beschikken in ons magazijnen in Waddinxveen over een zeer grote eigen voorraad.Een programmable logic controller is elektronisch apparaat met hierin een microprocessor die op basis van vooraf ingeprogrameerde software informatie op zijn diverse digitale of analoge ingangen zijn digitale of analoge uitgangen aanstuurt. In de industrie, scheepvaart enz, worden machines vaak aangestuurd met PLC's en die zijn daarmee een zeer belangrijk onderdeel in de toegepaste automatisering. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van operator panels zogenaamde HMI bedien panelen waar mee bediening van de machine of het aangestuurde apparaat mogelijk is. Ook voor de HMI panelen kunt u bij Besturingen.com terecht. Voor het programmeren hiervan is wel de nodige kennis nodig en in de meeste gevallen ook speciale software en een programmeerkabel nodig. Ook voor een gebruikte of een nieuwe programmeerkabel kunt u in veel gevallen bij ons terecht. Indien u zelf niet over deze kennis of de software of de kabel beschikt dan weten wij in ons netwerk vaak wel iemand die u daar mee kunt helpen.