inkoop materiaal

Inkoop onderdelen besturingstechniek.

Heeft u nog besturingstechniek onderdelen die u niet meer gebruikt, mail ons en bij interesse doen wij u een bod.

Heeft u nog plc's, frequentieregelaars, servodrives, operatorpanels, reglaars die u niet meer gebruikt?

Download dan onderstaand formulier en stuur dit ingevuld op naar inkoop@besturingen.com. Onze inkoop stuurt u bij interesse een bod op uw gebruikte en of nieuwe besturingstechniek. Ook kunnen wij uw onderdelen in onze database houden, zodat wij die bij een vraag van onze klanten voor u tegen een van tevoren afgesproken prijs kunnen verkopen. Download het inkoop formulier en stuur dit ingevuld naar inkoop@besturingen.com. U krijgt van ons dan zo snel mogelijk een reactie.

 

download form to sell us your industrial automation parts

Besturingen.com koopt sinds 2007 gebruikte en nieuwe industriële elektronica in welke door ons worden nagelopen, getest en gereinigd en verkoop klaargemaakt.
Heeft u een voorraad overschot of gaat u ombouwen naar een nieuw systeem dan nemen wij uw overbodige onderdelen graag van u over. Op deze manier levert u een positieve bijdrage aan het milieu en werken we samen aan een circulaire economie. Ook helpt u hiermee andere bedrijven met onderdelen die misschien niet meer gemaakt worden. Wij zijn niet geïnteresseerd in relais, bedrading en behuizingen.   
Bent u producent of leverancier van besturingsonderdelen en u wilt u producten via onze webshop te koop aan bieden laat het ons weten.

 

inkoop@besturingen.com